O O meni

Maja Žalac, dipl. ing. agr.

FITOTERAPEUT

Od malih nogu  zaljubljenik sam u prirodu i ljekovito bilje. Slobodno vrijeme uvijek sam najradije provodila u prirodi, proučavajući biljke i životinje, te sam završila Agronomski fakultet u Zagrebu.

Nakon desetak godina rada u Hrvatskoj poljoprivrednoj agenciji, u školi Galbanum završavam školu fitoterapije, čime sam dobila dodatno zvanje fitoterapeuta, a par godina kasnije i školu nutricionizma i aromakozmetike.

Kod dr. Ksenije Krajine Pokupec, nekoliko godina na praksi i zaposlena kao fitoterapeut,  svakodnevnim radom sa pacijentima stječem veliko iskustvo u radu sa ljekovitim biljem i njegovom upotrebom. Povratne informacije velikog broja zadovoljnih pacijenata dokazuju kako ljekovito bilje služi kao izuzetna pomoć kod raznih bolesti i tegoba, te da je moć ljekovitog bilja i u praksi nedvojbena.

2015. godine osnivam svoj OPG sa ciljem proizvodnje i prerade ljekovitog bilja, te na njemu planiram i svoj mali botanički vrt u kojem bi se našli primjerci svih naših ljekovitih biljaka.

2017. upisujem poslijediplomski specijalistički studij Fitofarmacije sa dijetoterapijom na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu u Zagrebu

Želja mi je potaknuti što veći broj ljudi na ponovni suživot s prirodom, od koje su se mnogi udaljili, te potaknuti na zdraviji način života sa što manje kemije.

Želite li riješiti svoje zdravstvene tegobe na prirodan način, uz pomoć ljekovitog bilja,

te očuvati ili unaprijediti svoje zdravlje, bez štetnih nuspojava i kontraindikacija?

Maja Žalac, dipl. ing.agr.
FITOTERAPEUT

Mob:
099 6918 406